Medlemsside

Medlemssiden fungerer som en online indmeldelse og udmeldelse i klubben.

Sådan tilmelder jeg mig:

1. Vælg fanebladet indmeldelse eller udmeldelse.
  2. Vælg holdet du gerne vil tilmeldes og klik på "læg i kurv".
  3. Proceduren gentages ved flere tilmeldinger.
  4. Vælg "gå til kasse" og udfyld formularen (husk her at skrive navn og fødselsdato på samtlige tilmeldte i kommentarfeltet).
  5. Vælg "fortsæt" og kontroller at alle oplysninger er korrekte.
  6. Godkend "købsbetingelserne" og vælg "betal".
  7. Tilmeldingen er nu modtaget og du vil få en bekræftelsesmail tilsendt på mail.
  8. Du har nu 3 dage til at betale beløbet der fremgår af ordrebekræftelsen via bankoverførsel eller mobilepay. Kontonummer og mobilepaynumner fremgår af ordrebekræftelsen. Dette gælder ikke for tilmelding til mandagskyllinger, da der her vil blive tilsendt en særskilt faktura på E-mail senest 3 hverdage efter tilmeldingen.
  9. Først efter betaling vil din tilmelding være endeligt godkendt.

Vi forbeholder os retten til at sætte din tilmelding på venteliste, hvis holdet der tilmeldes er fuldt optaget (mandagskyllinger (forældre/barn 2-5 år).

Betaling af kontingent:

Betaling sker altid pr. mobilepay på tlf. 51 29 98 27 eller ved bankoverførsel til 1551-6715697626 (Danske Bank). Betaling skal ske senest 3 dage efter modtagelse af ordrebekræftelsen - gælder ikke mandagskyllinger. Først når betaling er modtaget er tilmeldingen endeligt godkendt.

Der vil som udgangspunkt være 14 dages fortrydelsesret, med mindre andet er anført i beskrivelsen om det enkelte hold/aktivitet.
Indbetalte beløb refunderes kun i særlige tilfælde, og kun efter aftale med vores kasserer.

Jeg erklærer hermed, at ville overholde klubbens regler, og er bekendt med at udmelding skal ske skriftligt til vores kasserer på hjemmesiden under fanebladet udmeldelse, med mindst 14 dages varsel.

Jeg er indforstået med, at træningen sker på eget ansvar, og at instruktørens anvisninger nøje skal følges.